Infrapanel szériák

Infrapanel fűtési rendszerek
Infra fűtés

VDB | Infrapanel fűtési rendszerek

A VDB Infrapaneles fűtési rendszerek szinte észrevétlenül illeszkednek a belső designba és rendkívül jó infrasugárzási hatékonysággal fűtenek. Az infrapanelek felületi hőmérséklete 90-110 °C, fűtőfelületük pedig nagynak mondható. Felfogatásukat oldalfalra vagy mennyezetre javasoljuk a szériánként előírt magasságban. Az infrapanelek hátulján lévő felfogatási pontok nem látszanak, lehetőség van besüllyeszteni a paneleket, de akár az álmennyezeti lapok helyére is illeszkednek. Kaphatóak sima, kristályszemcsés felülettel, a panelek festhetőek, képpel kiegészíthetőek, illetve kérhetőek üveg, valamint tükör fűtőfelülettel. A VDB Infrapaneles fűtési rendszereket javasoljuk egy-egy helyiség, akár egy helyiségen belül lévő terület fűtésére, de természetesen komplett épületek fűtésére is. Éppúgy használható autonóm fűtésként, mint fűtés kiegészítésként. Használatukat digitális, időzíthető termosztáttal javasoljuk, így optimalizálható a helyiségenkénti vezérelhetőség, amely jelentős megtakarításokat eredményezhet, valamint komfortosabb érzetet biztosít, ha hőmérsékletre szabályozzuk az eszközöket.
Infra termékek

Infrapanel szériák

VDB | P5 Infrapanelek

VDB | P5 Infrapanelek

A P5 széria üveg és tükör infrapaneleket is tartalmaz különböző méretekben, kiegészíthetőek törölköző tartó konzollal is fürdőszobai felhasználásra. Fűtőfelületei bármilyen poszterrel vagy nagyméretű képpel kiegészítve rendelhetőek és könnyedén mobillá alakíthatóak.

bővebben
VDB | FX kristályszemcsés infrapanelek

VDB | FX kristályszemcsés infrapanelek

Az infrapanelek szállodák, családi házak, lakások és nyaralók, műhelyek és borospincék, bemutatótermek, műtermek autonóm fűtésére vagy fűtés kiegészítésére, bármilyen RAL színben, alumínium-, fakeretes, keret nélküli kivitelek.

bővebben
Infrafűtés

Infrapanel jellemzői

Az Infrapaneles fűtési technológia lényege a relatív nagy felületben rejlik. A nagyobb felület miatt az infrapanelek fűtőfelületének hőmérséklete nem haladja meg a 100 °C-os értéket.

Az infrapanel alkalmazási területei:

  • szállodák
  • családi házak
  • lakások és nyaralók
  • műhelyek és borospincék
  • bemutatóremek
  • műtermek autonóm fűtésére vagy
  • fűtés kiegészítésére.

Családi házak, nyaralók, lakások, irodaházak, garázsok, akár egy-egy szoba, fürdőszoba, mellékhelyiségek autonóm fűtésére vagy fűtés kiegészítésére.

Széles termékpalettát és rendkívül nagy választékot kínálunk a VDB Infrapanelek két családjából a P5 ésFX sorozatokból. Az Infrapaneles fűtési technológia lényege a relatív nagy fűtési felületben rejlik. A nagyobb felület miatt az infrapanelek fűtőfelületének hőmérséklete nem haladja meg a 100 ºC-os értéket. Ezen fűtőpanelek az elektromos áramot infravörös energiává alakítják át és hatásukat 7-10 mikron közötti hullámhosszon fejtik ki. Az infravörös sugarak nem a beltér levegőjét melegítik fel, hanem a testeket tárgyakat belülről melegítik. A kisebb felületi hőmérséklet miatt kisebb lett a panelek rögzítési magassága, valamint akár fali rögzítés is megoldható a tartózkodási magasságban. A VDB Infrapanelekből elérhető a P5 technológiával készült karbon-ezüst fűtőszálas, egyenes aluminium fűtőfelülettel és vékony aluminium kerettel rendelkező Infrapanel széria, valamint a hagyományos kristályszemcsés termékcsalád, amely bármilyen keretkialakítással (fa, aluminium és keret nélküli kivitel), bármilyen RAL színben választható. Az infrapanelek méretei a hagyományos álmennyezeti lapokhoz lettek igazítva, így bármely panel szinte észrevétlenül illeszkedik az álmennyezeti rublikákba. A VDB Infrapanelek nagy része hátsó felfogatással rendelkezik, így a rögzítési pontok nem látszanak. A kristályszemcsés keret nélküli Infrapanelek oldalsó rögzítéssel is kérhetőek. Számos Infrapanelünk opcionálisan kiegészíthető törölköző szárítóval, amely egy rozsdamentes tartókonzol a törölközők számára. Opcionálisan rendelhetőek az infrapanelekhez aluminium talpak is, amelyek segítségével bármely
infrapanelünk mobillá varázsolható. Infrapaneleinkhez ajánlunk továbbá vezeték nélküli termosztátot is, amellyel szabályozható a hőmérséklet, valamint időzíthető a panelek ki-be kapcsolása. A szinte észrevétlen infrapaneles fűtési rendszerek előnye a gyors felfűtési idő, valamint a rendkívül jó szabályozhatóság. Használatukat csak beltérre javasoljuk meglévő fűtési rendszerek kiegészítésének, akár autonóm fűtésnek egyaránt.

HydroFLOW Magyarország Kft.

2314 Halásztelek,
Melinda utca 4.

Webshop