Sötétsugárzó szériák

Sötétsugárzós fűtési rendszerek
Infra fűtés

VDB | Sötétsugárzós fűtési rendszerek

A VDB Sötétsugárzós fűtési rendszerek magukban hordozzák az infrafűtés minden előnyét és pozitívumát. A Sötétsugárzók magas felületi hőmérséklettel és relatív magas felülettel rendelkező infrafűtő készülékek. Felfogatásukat oldalfalra vagy mennyezetre javasoljuk a szériánként előírt magasságban. Ezen rendszereket éppúgy ajánljuk lakossági, mint ipari felhasználásra. Az épületgépészeti szakirodalom alapján nagy belmagasságú és gyenge szigetelésű épületek esetén a sötétsugárzós fűtési rendszerek 40-50%-kal gazdaságosabbak, mint bármely más légfűtési megoldás. Lakossági szférában innovatív infrafűtési megoldás egy-egy helyiség, akár komplett lakás, családiház, melléképület, garázs, műhely fűtésére. Az iparban is előszeretettel használják gyengén szigetelt, nagy belmagasságú csarnokok, üzemek, raktárak fűtésére.
Infra termékek

Sötétsugárzó szériák

VDB | A3 sötétsugárzók

VDB | A3 sötétsugárzók

A3 Alkalmazási területek Alkalmazási területekA VDB A3 Sötétsugárzó széria kiválóan alkalmazható a közepes és nagy belmagasságú ipari létesítmények, raktárak, csarnokok, műhelyek, üzemek fűtésére, de akár családi házakban is, éttermekben, étkezőkben, teraszon,...

bővebben
VDB | S3 hajlított profilkialakítású sötétsugárzók

VDB | S3 hajlított profilkialakítású sötétsugárzók

A hajlított profilkialakítású sötétsugárzók, széles fűtőfelülete miatt kiválóan alkalmazható ipari,- és nehézipari körülmények között, raktárak, csarnokok, műhelyek, üzemek fűtésére. Alkalmazható beltéri és kültéri használatra étkezőknél, teraszokon, vendéglátóhelyeken, kávézókban, éttermekben.

bővebben
Infrafűtés

Sötétsugárzók jellemző

A sötétsugárzók magasabb felületi hőmérséklettel rendelkeznek, hiszen az infrasugárzási teljesítmény a felület nagyságán kívül hatványozottan függ a sugárzó felület hőmérsékletétől.

Az S3 sötétsugárzó széria hajlított, széles fűtőfelülete miatt kiválóan alkalmazható ipari,- és nehézipari körülmények között. Közepes és nagy belmagasságú ipari létesítmények, raktárak, csarnokok, műhelyek, üzemek fűtésére ajánljuk.
Az A3 sötétsugárzó széria domború sugárzó felülete miatt kiválóan alkalmazható a közepes és nagy belmagasságú ipari létesítmények, raktárak, csarnokok, műhelyek, üzemek fűtésére. Alkalmazható beltéri és fedett kültéri használatra is étkezőknél, teraszokon, vendéglátóhelyeken, kávézókban, éttermekben, otthoni verandákon egyaránt.

A VDB Infra Sötétsugárzókat napjaink legkorszerűbb infrafűtési megoldásai közé soroljuk. A sötétsugárzók a hagyományos infrapanelek továbbfejlesztett változatai, melyekben összeadódnak az infrapanelek és az infrasugárzók pozitív tulajdonságai. A Sötétsugárzók megnövelt felülettel, valamint magasabb felületi hőmérséklettel rendelkeznek, hiszen az infrasugárzási teljesítmény a felület nagyságán kívül hatványozottan függ a sugárzó felület hőmérsékletétől. A domború és bordázott felület lehetővé teszi a nagyobb sugárzási szöget, valamint a hosszabb és szélesebb infra szórásképet, így nagyobb terület fűtését teszik lehetővé. A magasabb felületi hőmérséklet intenzívebb infrasugárzást eredményez, amely felerősíti az infra fűtőtestekre jellemző pozitívumokat, azaz a Sötétsugárzókra sokkal inkább igaz, hogy nem a levegőt, hanem a testeket-tárgyakat melegítik és ezen felmelegített objektumok továbbadják a hőt a környezetnek, így biztosítva a folyamatos melegérzetet. A technológia, amely a nap melegét adja lehetővé teszi a kültéri és a beltéri használatot egyaránt. A VDB Sötétsugárzókhoz bármilyen konzolkialakítás rendelhető, valamint opcióként ajánlunk vezeték nélküli termosztátot is, amellyel nemcsak a hőmérséklet, de a sötétsugárzó ki-be kapcsolása is időre szabályozható. Nagy belmagasságú és gyenge szigeteltségű – könnyen átszellőző épületek esetén a sötétsugárzó infrafűtési rendszerek használata 40-50%-kal gazdaságosabb, mint bármely más légfűtési megoldás. A sötétsugárzó fűtési rendszerek előnye továbbá a rendkívül gyors felfűtési idő, valamint az intelligens, helységenkénti vezérelhetőség. Ezen fűtési rendszerek kombinálva a szükséges mennyiségű napelemmel napjaink leggazdaságosabb és legfejlettebb megújuló infrafűtési rendszerei.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

HydroFLOW Magyarország Kft.

2314 Halásztelek,
Melinda utca 4.

Telefon

Webshop