Infafűtés tervezés, telepítés, árusítás

HydroFLOW Magyarország Kft. a VandenBosch infratemékek kizárólagos forgalmazója

Rólunk

Hűtésben, fűtésben otthon vagyunk 2001-óta

A HydroFLOW Magyarország Kft. 2001 óta szolgáltat vízkezeléssel, légkezeléssel, iparihűtéssel és infrafűtéssel kapcsolatos megoldásokat a magyar piacon. Környezet- és energiatudatos megoldásokat kínálunk az infrafűtés területén. Nemzetközileg is elismert cégeket képviselünk, melyek világszerte elkötelezettjei a környezet- és energiatudatos technológiáknak, a magas minőségnek. Ezekkel harmóniában fejlesztünk olyan saját termékeket és rendszereket, amelyek magas színvonalon biztosítanak egészséges környezetet.

Ügyfeleink problémáira megtaláljuk az ideális megoldást. Épületgépész, valamint energetikai mérnökeink gondoskodnak a rendszerek átgondolt tervezéséről és a projektek művezetéséről, míg szakképzett technikusaink a kivitelezések megfelelő minőségéről. A karbantartások során szervizcsapatunk az ország minden területére mozgósítható.

Kiforrott megoldásainkra és stabil beszállítói hátterünkre támaszkodhatunk. Folyamatosan gondoskodunk termékeink és rendszereink magas minőségéről, különös figyelmet fordítva a kivitelezések magas színvonalára.

Megfizethető áron is lehet minőségi terméket értékesíteni és minőségi szolgáltatást nyújtani. Büszkék vagyunk a kizárólagosan forgalmazott termékeinkre, mint amilyen a VandenBosch® fűtőberendezések is. Természet inspirálta műszaki megoldásokkal szolgálunk egy élhető jövőt a háztartásokban, az iparban és a mezőgazdaságban.

Mivel foglalkozunk?

Szakterületeink

Infrafűtés

Vízkezelés

Vízszűrés

Léghűtés és párásítás

infra termékszéria

év tapasztalat

elégedett ügyfél

Több ezer termék készleten
Az igazság

Miért válasszon minket?

Büszkén viseljük a közelmúltban méltán kiérdemelt Bisnode Platina tanúsítást, amelyet a hazai cégek mindössze 0,63%-a tudhat magáénak. Komoly felelősségbiztosítással rendelkezünk, amely kiterjed a vállalkozói tevékenység felelősségre, a vállalkozói munkáltatói felelősségre, és a vállalkozói környezetszennyezés biztosítására is.

Alacsony költségeken futó családias jellegű vállalkozásunk gyors, rugalmas és ügyfélközpontú hozzáállása segíti ügyfeleink növekedését és a különböző üzletágakban elért sikereit.

Bármely kérdés/kérés esetén készséggel állunk rendelkezésére.

Munkatársaink készséggel fogadják hívását. Forduljon hozzánk bizalommal!

Ingyenes helyszíni felmérés

Ingyenes rendszertervezés

Ingyenes házhozszállítás

Intelligens rendszerek kivitelezése

Rendkívül széles választék

Bisnode Platina cégminősítő tanúsítvány

Bisnode Platina cégminősítő tanúsítvány

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

HydroFLOW Magyarország Kft.

2314 Halásztelek,
Melinda utca 4.

Telefon

Webshop