Infrasugárzó szériák

Infrasugárzós fűtési rendszerek

Infra fűtés

VDB | Infrasugárzós fűtési rendszerek

A VDB Infrasugárzós fűtési rendszerek a tárgyakat és az embereket közvetlenül, a levegő melegítése nélkül melegítik, ami azt jelenti, hogy lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak, hogy ugyanazt a hőmennyiséget biztosítsák.
Az infravörös fűtés fő különbsége a hagyományos fűtési rendszerekhez képest az, hogy az alulról felfelé melegíti a levegőt. A legtöbb fűtési rendszer a levegőt hőátmenetesen fűti fel. Ennek következtében a meleg levegő a mennyezetre emelkedik, és távol esik attól a helytől, ahol vagyunk, hatékonyságának egy részét elveszítve. Következésképpen a meleg levegő helyére kerülő hideg levegőt újra fel kell melegíteni, így több energiát kell fogyasztanunk.
Infra termékek

Infrasugárzó szériák

VDB | Zero Light Kerámiasugárzó

VDB | Zero Light Kerámiasugárzó

FelhasználásElsősorban beltéri használatra javasoljuk leginkább fürdő és mellékhelyiségek, valamint nagyobb légterű üzemek, csarokok, raktárak, műhelyek, pincék, garázsok helyi fűtésére.Műszaki specifikációk Öntött aluminium ház Kerámia infra fűtőszál >450 ºC...

bővebben
VDB | New Age infrasugárzó technológia

VDB | New Age infrasugárzó technológia

A New Age infrasugárzó innovatív megoldás kültéri fűtésre. Vendéglátó egységek, teraszok, erkélyek, dohányzók, sátrak fűtésére, munkaállomásainak helyi fűtésére, raktárak fűtésére és a termékek fagyvédelmére, festett termék szárítására, mellékhelyiségek és fürdőhelyiségek fűtésére.

bővebben
Infrafűtés

Inrasugárzók jellemzői

Kiválóan alkalmazható a kültéri étkezőknél, teraszokon, vendégellátóhelyeken, kávézókban, éttermekben, otthoni verandákon, fedett, félig fedett, akár teljesen nyitott teraszokon és sátrakban egyaránt.

Elsősorban kültérre javasoljuk vendéglátó egységek, magánház teraszok, erkélyek, dohányzók, sátrak fűtésére, továbbá ipari csarnokok munkaállomásainak helyi fűtésére, raktárak fűtésére és a termékek fagyvédelmére.

A kerámiasugárzókhoz szintén rendelhető állítható könnyű szerkezetes állvány, valamint fix magasságú rozsdamentes állvány kivitel, amelyre több sugárzó is rögzíthető.

A VDB New Age Infrasugárzók rendkívül széles választékot nyújtanak kültéri és beltéri használatra egyaránt. A New Age technológia azon innovatív
infrasugárzókat jelöli, melyek speciális savállóüveg infra vonalizzóval, teljesen vízálló kivitelben, teljesítményszabályozóval és távirányítóval kaphatóak. Az infrasugárzók lényege a rendkívül magas izzóhőmérséklet, ami miatt leginkább kültérre javasoljuk ezek használatát. A VDB Infrasugárzók bekapcsolás után azonnal fűtenek, nincs felfűtési idő. A magas izzóhőmérséklet miatt elegendő egy kisebb sugárzó felület, így a New Age Infrasugárzók házkialakítása rövid, keskeny és vékony. A sugárzók elérhetőek távirányítós és távirányító nélküli kivitelben is, lehetőség van teljesítmény szabályozóra, amellyel három fokozatban állítható a sugárzási teljesítmény. Mindegyik termékünk IP 65 vízvédelmet kapott, így minden irányból ellenáll a folyóvíznek is. A sugárzók választhatóak fekete, ezüst és fehér színben, teljes, mérsékelt,- és alacsony fényerejű vonalizzókkal. Az infrasugárzókat ajánljuk mindenféle kültéri használatra, rendezvények, vendéglátó egységek, magán teraszok fűtésére, vagy akár ipari környezetben a csarnokokon belül lévő munkaállomások helyi fűtésére is. Az infrasugárzók sugárzási zónáján belül tartózkodva az érzeti hőmérséklet 8-12 ºC növekszik, ezért nem szükséges a hatalmas légteret felfűteni, elegendő csak a munkások tartózkodási zónájára koncentrálni az infrasugarakat. A VDB Zero Light Infra Kerámiasugárzók különlegessége az innovatív kerámia infra fűtőszál. Ezen magas hőmérsékletű megnövelt fűtőfelület működés közben egyáltalán nem bocsát ki fényt, így nincs semmiféle vöröses zavaró fényhatás. A VDB infra kerámiasugárzók bekapcsolás után azonnal fűtenek és több teljesítmény méretben, távirányítós és távirányító nélküli kivitelben, valamint matt fekete és fehér színben is elérhetőek. Elsősorban beltéri használatra javasoljuk ezen kerámiasugárzók használatát. Kíválló megoldást nyújtanak mellékhelyiségek és fürdőhelyiségek, műhelyek, dohányzók

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

HydroFLOW Magyarország Kft.

2314 Halásztelek,
Melinda utca 4.

Telefon

Webshop